Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συνεργασία των Cosmote-Microsoft για την προώθηση της τεχνολογίας cloud

  • από

Μείωση του λειτουργικού κόστους για υπηρεσίες πληροφορικής (ΙΤ) σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως και 50% υπόσχονται οι Cosmote και Microsoft, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν τυποποιημένες λύσεις cloud που αφορούν το Microsoft Azure, το Dynamics 365 και το Office 365.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο παροχής των λύσεων, η Cosmote αξιολογεί και χαρτογραφεί τις τρέχουσες διαδικασίες και ανάγκες ΙΤ της επιχείρησης και διασφαλίζει την ομαλή και αποτελεσματική μετάβαση στο cloud. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης των λύσεων της Microsoft με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλειας από την Cosmote.

 Οι λύσεις cloud που διαθέτουν Cosmote και Microsoft είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας που έχουν ανακοινώσει ο Όμιλος Deutsche Telekom και η Microsoft για την προώθηση της τεχνολογίας cloud σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ Γρηγόρης Χριστόπουλος σημείωσε: «Οι ολοκληρωμένες λύσεις cloud που προσφέρουν η Cosmote και η Microsoft, η έμφαση των δύο εταιρειών στην υψηλή ποιότητα, αλλά και η τεχνογνωσία του Ομίλου Deutsche Telekom αποτελούν εγγύηση για τη μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή. Παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για όλες τις ανάγκες για cloud και τηλεπικοινωνίες, η Cosmote αποτελεί τον συνεργάτη επιλογής των σύγχρονων επιχειρήσεων».

Από την πλευρά της Microsoft Hellas, ο κ. Χριστόδουλος Παπαφώτης, διευθυντής Commercial & Partners για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε:«Πιστοί στο όραμά μας να υποστηρίζουμε κάθε οργανισμό να πετύχει περισσότερα στην ψηφιακή εποχή, συνεργαζόμαστε με τον Όμιλο ΟΤΕ, για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες για cloud και τηλεπικοινωνίες των ελληνικών επιχειρήσεων».

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1481963/sunergasia-ton-cosmote-microsoft-gia-tin-proothisi-tis-texnologias-cloud