Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

κατασκευη ιστοσελιδασ

Ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας.
Από την πιο απλή ιστοσελίδα μέχρι και το πιο σύνθετο e-shop έχουμε τη λύση για εσάς.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΟΝΟΜΑ

Όλα ξεκινάνε με την επιλογή του ιδανικού domain name. Έτσι θα σας βρίσκουν ευκολότερα αλλά και θα παρουσιάζετε την επιχείρηση σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η έμπειρη ομάδα μας είναι δίπλα σας για την δημιουργία της ιδανικής εμφάνισης για την ιστοσελίδα που απεικονίζει την δουλειά σας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ WEBSITE

Όλα είναι έτοιμα. Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη να την επισκεφτούν οι πελάτες σας. Μπορείτε να βλέπετε στατιστικά και να λαμβάνετε τα email σας. 

websites
eshop
hotel-web
social-media
adwords
seo
"Αυτό που καταφέρνουμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη σας. Δημιουργούμε την εικόνα σας στο διαδίκτυο και σας βοηθούμε να την προωθήσετε"
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - PCDOCTORAS.GR
pcdoctoras.gr
Team

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ακολουθόντας τις τάσεις της εποχής, δημιουργούμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα για εσάς και τους επισκέπτες σας. Μοντέρνος – έξυπνος σχεδιασμός ικανός να προσελκύσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο επισκέπτη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Κάθε ιστοσελίδα αποτελεί για εμάς ένα ξεχωριστό project. Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε αυτό που χρειάζεστε ακριβώς. Από την πιο απλή ιστοσελίδα ως και το πιο σύνθετο eshop.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής και φροντίζουμε πάντα να αναβαθμιζόμαστε. Οι ιστοσελίδες προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές για να προσφέρουν στον επισκέπτη την πιο απολαυστική πλοήγηση.

fall in love with our features

Real time στατιστικά

Έχετε πρόσβαση σε στατιστικά της ιστοσελίδας σας όποτε το θελήσετε για να βλέπετετην κίνηση της από μόνοι σας.

Πολύγλωσση ιστοσελίδα

Ακόμα και αν δεν απευθύνεστε άμεσα σε πελάτες του εξωτερικού αποτελεί μία πολύ καλή κίνηση η μετάφραση της ιστοσελίδας σας.

Εύχρηστο περιβάλλον

Στο κομμάτι της πλοήγησης της ιστοσελίδας σας κυρίως, όσο και στην διαχείριση έχουμε φροντίσει όλα να είναι εύκολα και ξεκάθαρα.

Responsive σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας έχουμε φροντίσει να προσαρμόζεται εύκολα στην κάθε συσκευή των επισκεπτών σας.

Άμεση επικοινωνία

Με εύκολους και ευδιάκριτους τρόπους φροντίζουμε να δίνουμε την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να επικοινωνούν μαζί σας.

Προσαρμοσμένο σε εσάς

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ακολουθώντας την δική σας καθοδήγηση το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Make a beautiful website

Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα και να την διαχειριστείτε. Εμπιστευτείτε τους έμπειρους συνεργάτες μας για να σας καθοδηγήσουν.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - PCDOCTORAS.GR
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας.

Καλέστε μας

2102209817

Email

info@pcdoctoras.gr